Bouw mee


Maluku United bouwt aan topsport en educatie voor de jeugd op de Molukken.
Bekijk hier de mogelijkheden om met ons mee te bouwen!

Doe een donatie

Sporten op de Molukken wordt niet actief ondersteund door de overheid en er is weinig aanbod in sportvoorziening. Daarom zijn wij ruim zes jaar geleden begonnen om kinderen van verschillende dorpen op de Molukken te voorzien van o.a. voetbalactiviteiten. We zien hierbij echter zoveel talent, dat we meer willen bieden. Met uw steun kan dat. Klik hier om te doneren

Foto Toekomstperspectief

Steunen als bedrijf

Ondernemen draait vandaag de dag om veel meer dan winst maken alleen. Bedrijven hebben impact op een gemeenschap, de samenleving en de wereld. Wilt u ook maatschappelijk betrokken zijn met uw bedrijf, stichting, vereniging of kerk? Uw financiële steun kan fiscale voordelen bieden. Voor meer informatie neemt u contact op met Eric Reijnders, tel. +31 (0)6 182 94 597. Of verstuur uw vraag via de contactpagina.

Mede-eigenaar worden

Dit jaar staat in het teken van het bouwen van een eigen sportcomplex op eigen grond op Ambon, waar kinderen zich niet alleen sportief kunnen ontwikkelen, maar ook worden voorzien van huisvesting en scholing. Zo krijgt ieder kind de gelegenheid om te bouwen aan een toekomst. Wilt u investeren in de ontwikkeling van de prachtige Molukken? Neem dan contact op met Gert Jan Tomassen, tel. +31 (0)6 142 75 113.

Shoppen voor Maluku

In onze webshop vind je binnenkort items met het beeldmerk van Maluku United en andere gadgets en artikelen die aangeboden zijn om te verkopen voor Maluku United. Ook leuk om te geven als cadeau! De opbrengst draagt bij aan de talentontwikkeling van de jeugd op de Molukken. Ga naar de webshop.

Lid worden

Ons team bestaat uit professionals op ieders vakgebied, die op vrijwillige basis dit grote en mooie project tot stand brengen. Die geloven in de uitbreiding van toekomstperspectief voor de jeugd op de Molukken middels sport. Die met passie daarvoor werken en bovenal elkaar steunen in het verwezenlijken van doelen. Voel jij je ook betrokken bij dit project en zou je t.z.t. eens willen meehelpen? Laat dan hier je gegevens achter.

Foto kids - talentscout

Wanneer we bouwen, metselen we steen voor steen. Wanneer plannen worden uitgevoerd, werken we stap voor stap. Zo zijn ontwikkelingen mooi te volgen. Via onze socials houden we je op de hoogte van de vorderingen. Like ons op facebook, volg ons op instagram en abonneer je op ons youtubekanaal.