Gesteund door

Steun is een fundamentele bouwsteen om letterlijk verder te kunnen bouwen. Daarom zijn wij dankbaar voor een ieder die op welke manier dan ook met Maluku United mee bouwt! Op deze pagina vindt u onze ambassadeurs, die een voorbeeldfunctie zijn voor de jeugd op de Molukken en een overzicht van onze sponsoren, bij wie u als donateur voordeel kunt genieten.

Bedrijven

Ondernemen draait vandaag de dag om veel meer dan winst maken alleen. Bedrijven hebben impact op een gemeenschap, de samenleving en de wereld. We zijn dan ook blij met de maatschappelijke verantwoordelijkheid van deze bedrijven, die wij met trots onze sponsoren mogen noemen. Als bedrijf sponsoren of mede-eigenaar worden? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! Ook voor uw ideeën staan wij open. Bij interesse in mede-eigenaarschap nodigen wij u graag uit voor een van onze informatieavonden.

Ambassadeurs

Gezien het enthousiasme op lokaal gebied wil Maluku United de jeugd vanaf 6 jaar ook daadwerkelijk laten zien dat er een goede mogelijkheid bestaat voor een goede toekomst. Topsporters en andere helden waarvan de roots op de Molukken liggen, hebben een uitermate goede voorbeeldfunctie. Maluku United motiveert samen met deze ambassadeurs de kinderen om te (top)sporten, zelfvertrouwen te vergroten en om door te zetten als het even tegenzit.

Bekijk de helden die zich actief voor Maluku United inzetten.

Donateurs

Wij vinden dat onze donateurs een streepje voor mogen hebben. Daarom hebben de meeste van onze sponsoren een voordeelaanbod, speciaal voor onze donateurs. Klik hier voor een overzicht van de bedrijven en de voordelen. Ook van deze voordelen genieten door mee te bouwen aan Maluku United? Doneren

Overheid

In de gesprekken in het vooronderzoek heeft de gouverneur van Ambon in oktober 2019 zijn steun toegezegd voor de plannen. De gouverneur helpt Maluku United voor eventuele ondersteuning vanuit de overheid om kinderen van andere eilanden bij ons te laten studeren en te sporten, zodat het algemene kennisniveau voor de toekomst aanzienlijk omhoog gaat.

Lokale ondernemingen, scholen en universiteiten

Maluku United werkt reeds samen met lokale Molukse en Indonesische ondernemingen en particulieren om sportvoorzieningen aan te bieden, zodat de maatschappelijke en sociale ontwikkeling van de kinderen goed begeleid kunnen worden.

Wanneer we bouwen, metselen we steen voor steen. Wanneer plannen worden uitgevoerd, werken we stap voor stap. Zo zijn ontwikkelingen mooi te volgen. Via onze socials houden we je op de hoogte van de vorderingen. Like ons op facebook, volg ons op instagram en abonneer je op ons youtubekanaal.