ons team

Ons team bestaat uit professionals op ieders vakgebied, die werken aan verschillende maatschappelijke en zakelijke projecten. die geloven in de uitbreiding van toekomstperspectief voor de jeugd op de Molukken, o.a. middels sport en vastgoed. die met passie daarvoor werken en bovenal elkaar steunen in het verwezenlijken van doelen. Meet the team!

Wat is ons doel?
De komende jaren staan in het teken van het uitbreiden van onze dienstverlening op de Molukken. Door onder andere de bouw van een eigen COMMERCIEEL multifunctioneel sportcomplex op Ambon kunnen we meer inwoners tegelijkertijd laten bouwen aan een toekomst.

Kernteam nederland

Dit vaste team zorgt vanaf 2014 vanuit Nederland dat de studenten op de Molukken stage kunnen lopen. Alle visums, onderdak op Ambon en tickets worden van te voren geregeld. Tevens onderhouden ze veel contact met de Nederlandse scholen en de ouders van de studenten. Alle berichten en beelden vanuit Indonesië worden vanuit hier aangestuurd alsmede ook de commerciële activiteiten omtrent het mede-eigenaarschap.

Gert Jan Tomassen

Oprichter

Eric Reijnders

Oprichter

Marsha Laijan

Marketing Strategie

Marinho Letemahulu

Hoofd Voetbal Academie

Bazzo Kelesh

Web Ontwikkelaar

Julia Tomassen

Evenement organisator

Diana Reijnders

Administratie

Raoul Oliemuller

Video & Marketingstrategieën

R Deighton

New business manager

Kernteam indonesië

Dit team van stagebegeleiders en operationele zaken zorgt op de Molukken voor de begeleiding van de stagiaires en onderhoud van de woningen waarin de studenten verblijven. Ook voorzien ze voor de dagelijkse eten, vervoer naar de verschillende stageplekken en schoolbegeleiding.

Richard Febi

Commercieel Manager Ambon

Reza Valdo Maspaitella

Bestuurslid

Hans Lucke

Operationeel Manager Ambon

Yvon

F&B Manager Studenten Ambon

Opice

Manager Huisvesting Ambon

Team studenten

Dit wisselende team van studenten op de Molukken komt voort uit samenwerkingen met 32 MBO- en HBO-scholen in Nederland. Zij ondersteunen in verschillende maatschappelijke projecten op de Molukken en studeren in de richting sport- en bewegen, marketing en communicatie, toerisme, luchtvaartdienstverlening, film en fotografie en meer.

Team stagebeGeleiders

Dit wisselende team van gepassioneerde (ex-)voetbaltrainers en oud-docenten uit Nederland verblijft 3 tot 6 maanden op de Molukken om studenten te begeleiden in de maatschappelijke projecten.