onze business partners

Onze Business partners denken met ons mee en bieden voordelen voor ons en voor onze Uniters. Interesse in een samenwerking? Neem contact met ons op via info@maluku-united.com of via het contactformulier,

onze sponsoren

Als bedrijf sponsoren of mede-eigenaar worden? Neem contact op met Gert-Jan via info@maluku-united.com voor de mogelijkheden! Ook voor uw ideeën staan wij open. Bij interesse in aandelen voor mede-eigenaarschap nodigen wij u graag uit voor een van onze informatieavonden.

Uniters

Onze Uniters dragen Maluku United een warm hart toe, hebben zelf of middels een project een bedrag boven €500,- gedoneerd, of hebben geïnvesteerd vanaf €250,-. Dank dat jullie meebouwen aan een mooie toekomst op de Molukken.

Richard Deighton

Diederik Bouwman

Ellen lek

paul koning

De Kansenmakers

marcel van coeverden

Mike Remie

i UNE-X

Paul stolzenburg

Davin Oliemuller

Gabriel Jounov

Marcel Hulshof

Robbert van den Heuvel

Ellen de vos

IBO CAm

PIeter welles

Dheni Vodegel

Gerrit van der werf

Ondernemen draait vandaag de dag om veel meer dan winst maken alleen. mensen en bedrijven hebben impact op een gemeenschap, de samenleving en de wereld. We zijn dan ook blij met de maatschappelijke verantwoordelijkheid van deze mensen bedrijven, die wij met trots onze partners mogen noemen.

Sponsor worden?

Dit kan zowel prive als zakelijk. Wil je een partner worden? Wil je doneren? Wil je eerst nog meer informatie? laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt! We hebben je aanvraag ontvangen! We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.