investeer

Wij verbinden sociale doelen aan maatschappelijk ondernemen en realizeren bewezen rendementen van meer dan 11,6%

Q&A

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over welk risico er eventueel is bij investeren, de totstandkoming van huidige inkomsten en uitgaven, of hoe de rendementen gerealiseerd en uitbetaald worden. Op ons platform vind je hier in alle openheid en transparantie meer informatie. Enkele Q&A vind je alvast hiernaast.

Ga naar ons investeringsplatform

Twijfel je nog?

We nodigen je uit om in ieder geval een account (zonder verdere verplichtingen) aan te maken op ons aandelenplatform. Blijf zo op de hoogte en wordt uitgenodigd voor informatiebijeenkomsten met bekende sporters.

wat gebeurt er met mijn geld?

Investeringsgelden worden gebruikt voor grond en (bouw)opstal. Jouw investering wordt niet gebruikt voor lopende kosten of maatschappelijke projecten, waardoor je geld gewaarborgd is. Sponsorgelden, donaties en inkomsten uit merchandise worden gebruikt voor de financiering van de maatschappelijke projecten.

Wat zijn de voordelen van mede-eigenaarschap?

  • Maatschappelijke betrokkenheid in Indonesië en in het bijzonder op de Molukken.
  • Je naam, bedrijfs- of familienaam vereeuwigd. Kies op welke manier je in het sportcomplex vermeld wilt worden: op een kleedkamertegel, tribunestoel of uniterdoek.
  • Je aandelenbewijs geeft je het recht op rendementsuitkering, om aanwezig te zijn bij de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering, nauw betrokken te zijn bij de ontwikkelingen en de mogelijkheid om je aandelen door te verkopen. 

Waarom is het risico van investeren minimaal?

De lopende kosten worden gedekt door constructie van inkomsten door Nederlandse studenten.
Bij het bouwen van het complex zal het aantal studenten toenemen van 20 naar 80. Meer cijfers en onderbouwing vind je op ons investeringsplatform.
Bij het niet behalen van onze eerste target in 2024 zullen de aandelen weer teruggekocht worden door de MSF Group.

doneren?

Liever niet investeren, maar een donatie doen of sponsoren als bedrijf hetgeen ten goede komt aan de maatschappelijke projecten? Ook daar zijn we blij mee. Klik hier.

Met uw investering realiseren wij de volgende fase

Koop grond, geef jeugd de toekomst en profiteer nu al van onze huidige opbrengsten

Maluku United is een maatschappelijke onderneming die rendement verbindt met sociale aspecten in Indonesië door middel van kennisoverdracht op gebied van sport, bewegen en voeding.
Dit wordt uitgevoerd door betalende Nederlandse studenten die bij Maluku United Internship stage lopen en Maluku United voorzien van een gegarandeerde basisomzet sinds 2016

Investeer direct

Door aandelen van Maluku Sport Facility Group te kopen word je direct mede-eigenaar van de grond en het gehele commerciële project met het, nu al, succesvolle formule van gegarandeerde inkomsten

meer informatie

Is de stap naar nu investeren nog te groot, te onbekend of wil je graag persoonlijk contact? Laat dan je gegevens achter.

Bedankt voor je aanvraag

je aanvraag zal worden verwerkt!
download brochure
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Direct contact
Velperplein 23, 6811 AH Arnhem
Gert-Jan Tomassen
Telefoon: 06 – 142 751 13