investeer

Wij verbinden sociale doelen aan maatschappelijk ondernemen en realizeren bewezen rendementen van meer dan 11,6%

Q&A

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over welk risico er eventueel is bij investeren, de totstandkoming van huidige inkomsten en uitgaven, of hoe de rendementen gerealiseerd en uitbetaald worden. Op ons platform vind je hier in alle openheid en transparantie meer informatie. Enkele Q&A vind je alvast hiernaast.

Ga naar ons investeringsplatform

Twijfel je nog?

We nodigen je uit om in ieder geval een account (zonder verdere verplichtingen) aan te maken op ons aandelenplatform. Blijf zo op de hoogte en wordt uitgenodigd voor informatiebijeenkomsten met bekende sporters.

Wil je zelf ter plekke gaan kijken en eventueel helpen? Dat kan ook! Meerdere investeerders zijn je al voorgegaan! Wil je hun ervaring weten of zelf een mooie ervaring beleven? Neem gerust contact met ons op!

wat gebeurt er met mijn geld?

Investeringsgelden worden gebruikt voor grond en (bouw)opstal. Jouw investering wordt niet gebruikt voor lopende kosten of maatschappelijke projecten, waardoor je geld gewaarborgd is. Sponsorgelden, donaties en inkomsten uit merchandise worden gebruikt voor de financiering van de maatschappelijke projecten.

Wat zijn de voordelen van mede-eigenaarschap?

  • Maatschappelijke betrokkenheid in Indonesië en in het bijzonder op de Molukken.
  • Je naam, bedrijfs- of familienaam vereeuwigd. Kies op welke manier je in het sportcomplex vermeld wilt worden: op een kleedkamertegel, tribunestoel of uniterdoek.
  • Je aandelenbewijs geeft je het recht op rendementsuitkering, om aanwezig te zijn bij de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering, nauw betrokken te zijn bij de ontwikkelingen en de mogelijkheid om je aandelen door te verkopen. 

Waarom is het risico van investeren minimaal?

De lopende kosten worden gedekt door constructie van inkomsten door Nederlandse studenten.

Ons bewezen verdienmodel draait om Nederlandse studenten die minimaal 3-6 maanden bij ons stage lopen op Ambon. Voor slechts €550,00 per maand krijgen ze de kans om waardevolle ervaring op te doen en te groeien. Met de bouw van ons nieuwe sportcomplex gaan we naar minimaal 80 stagiaires die niet alleen werken, maar met liefde bouwen aan hun toekomst. Doe mee en maak deel uit van deze inspirerende reis naar succes!


Meer cijfers en onderbouwing vind je op ons investeringsplatform.
Bij het niet behalen van onze eerste target in 2024 zullen de aandelen weer teruggekocht worden door de MSF Group.

doneren?

Liever niet investeren, maar een donatie doen of sponsoren als bedrijf hetgeen ten goede komt aan de maatschappelijke projecten? Ook daar zijn we blij mee. Klik hier.

Met u als mede-eigenaar gaan wij samen de volgende fase realiseren

Koop grond, geef jeugd de toekomst en profiteer nu al van onze huidige opbrengsten

Maluku United is een maatschappelijke onderneming die rendement verbindt met sociale aspecten in Indonesië door middel van kennisoverdracht op gebied van sport, bewegen en voeding.
Dit wordt uitgevoerd door betalende Nederlandse studenten die bij Maluku United Internship stage lopen en Maluku United voorzien van een gegarandeerde basisomzet sinds 2016

Investeer direct

Door aandelen van Maluku Sport Facility Group te kopen word je direct mede-eigenaar van de grond en het gehele commerciële project met het, nu al, succesvolle formule van gegarandeerde inkomsten

meer informatie

Is de stap naar nu investeren nog te groot, te onbekend of wil je graag persoonlijk contact? Laat dan je gegevens achter.

Bedankt voor je aanvraag

je aanvraag zal worden verwerkt!
download brochure
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Direct contact
Velperplein 23, 6811 AH Arnhem
Gert-Jan Tomassen
Telefoon: 06 – 142 751 13