Met uw investering
realiseren wij de
volgende fase

Door aandelen van de Nederlandse entiteit Maluku Sport Facility Group Coöperatie U.A. te kopen word je direct mede-eigenaar van het gehele project op Ambon, de hoofdstad van de Molukken. De gelden van de tweede fase zullen worden besteed aan de aanschaf van 4 hectare grond.
Wij verwachten een direct rendement uit te kunnen keren van meer dan 8,0% per jaar. Hoe we dit doen? Ons verdienmodel is gebaseerd op studenten. Op dit moment hebben wij 24 studenten die maandelijks een vergoeding aan ons betalen. Zodra het complex gebouwd is, zullen er maandelijks minimaal 60 studenten op Ambon zijn. Zij zullen helpen met de bouw en doorontwikkeling van onze sport facility. Dit alleen levert jaarlijks al een rendement van bijna 14% op.

Impressie Maluku Sport Facility

Maluku Sport Facility Group

Een aantal feiten over Maluku Sport Facility Group op een rij.

Oprichting 2014

Er zijn 5 bestuursleden waarvan de voorzitter fulltime bezig is met het werven van nieuwe studenten van Nederlandse scholen. Samen met vrijwilligers worden er clinics gegeven in Indonesië.

24 stagiaires

Wij zijn een erkend stagebedrijf. Onder begeleiding van Hans Lucke en zijn vrouw zijn er jaarlijks minimaal 24 Nederlandse stagiaires op Ambon om getalenteerde kinderen te begeleiden. Op dit moment hebben wij met deze 24 studenten een omzet van € 114.480

125 getalenteerde kinderen

In samenwerking met de Indonesische KNVB (PLP en PSSI) zijn er competities gestart en worden er nu ruim 125 getalenteerde kinderen op de Molukken getraind door Nederlandse ex-voetballers en ex-trainers.

Samenwerking universiteit

Wij hebben een samenwerkingen met de universiteit Pattimura waarop 22.000 studenten zitten. Hierdoor zijn er nu 390 lokale ‘sport’ studenten bezig met het opzetten van competities tussen lokale dorpen.

Word je eigen voetbalmakelaar

Voor de toekomst en het verder ontwikkelen van onze ruim 125 sporttalenten profiteert u als investeerder zelfs van de transfer fee zodra er een speler naar een binnenlandse of buitenlandse club gaat. De vergoedingen lopen volgens de FIFA reglementen. U bent letterlijk mede-eigenaar van de gehele organisatie.
Met een investering in ons, investeer je in een commerciële sportieve organisatie die garant staat voor zowel maatschappelijk als economische verandering op gebied van sport in Indonesië. Als mede-eigenaar draag je bij aan de ontwikkeling van een land met meer dan 270 miljoen inwoners! Jouw investering is voor de lange termijn.

Koop grond, geef jeugd de toekomst en profiteer van onze huidige opbrengsten

Door aandelen van Maluku Sport Facility Group te kopen word je direct mede-eigenaar van de grond en het gehele project.
Het eigendomsrecht van het project is inclusief zekerheidsstelling van de grond en opstal om risico’s te minimaliseren. Wij verwachten na twee jaar (nadat complex geheel gebouwd is) een jaarlijks rendement die ver boven de 8% gaat uitkomen.

Wij hebben u nodig om de volgende fase te realiseren

De volgende fase is de aanschaf van 4 hectare grond.